Veelgestelde vragen i.v.m. COVID-19:


Welke richtlijnen hanteren jullie in verband met COVID-19?

Net als ieder bedrijf in Nederland hanteren wij de richtlijnen van de Rijksoverheid en volgen we de regels en adviezen die vanuit regering zijn opgesteld. Dat betekent o.a. dat waar mogelijk vanuit huis werken. Collega’s die vanwege hun functie toch op kantoor werken of in het werkveld staan, zorgen ervoor dat ze 1,5 meter afstand houden. Sollicitatiegesprekken zullen waar mogelijk via videobellen of telefonisch plaatsvinden. Dat is misschien even wennen, maar jouw veiligheid en die van onze collega’s staat bij ons voorop.

Wat voor effect heeft COVID-19 op het sollicitatieproces?

Je kunt nog steeds bij ons solliciteren. Het enige verschil is dat je sollicitatie misschien via videobellen of telefonisch plaatsvindt. Bij sollicitatiegesprekken op kantoor zorgen we er voor dat dit op gepaste afstand gebeurt. Tijdens de sollicitatieprocedure ontvang je informatie over hoe de gesprekken en het inwerken plaatsvinden.

Hoe kan ik mij online het beste voorbereiden op het (vervolg)gesprek?

Er zijn geen inhoudelijke wijzigingen m.b.t. de sollicitatiegesprekken. Bereid je dus voor op het gesprek zoals je dat normaal ook zou doen. Zorg wel voor een goede internetverbinding, webcam en microfoon. Hiermee verminder je de kans dat het gesprek goed tot stand komt of zelfs helemaal niet door kan gaan.

Hier lees je meer over de sollicitatieprocedure.

Ik ben aangenomen, wat nu?

Als eerst willen we je natuurlijk feliciteren. Welkom bij het team! Je contract krijg je via de post toegestuurd, zodat je deze kan ondertekenen en terugsturen. Je eerste dag zal waar mogelijk plaatsvinden op kantoor en ook in je inwerkperiode zul je waar mogelijk regelmatig op kantoor werken.