Maak jij je sterk
voor mij?

 

 

 

 

Wat bieden wij?

 

Wij willen jou graag als nieuwe collega, maar jij wilt natuurlijk ook weten wat wij jou te bieden hebben. Hieronder lees je meer over de sfeer bij Samen Veilig Midden-Nederland en over onze arbeidsvoorwaarden, bedrijfsregelingen en de CAO Jeugdzorg.

 

Samen

‘Samen’ is bij ons één van de voornaamste uitgangspunten: je staat niet alleen, je kunt terugvallen op je team, op je leidinggevende, op ondersteuning bij moeilijke besluiten in complexe gezinssituaties. Je werkt samen met de cliënt, met je collega’s en met andere betrokken professionals van lokale teams en andere ketenpartners.


Laat je horen

Vanzelfsprekend is er aandacht en ruimte voor jouw input en ideeën. We nodigen je uit om mee te denken. Die ruimte voel je binnen je team, op jouw afdeling, op jouw locatie en in de organisatie. Ook onze bestuurders hechten aan jouw input, voel je vrij om ze rechtstreeks aan te spreken. 
Wij hebben een actieve Ondernemingsraad. Zij worden tijdig betrokken bij het reilen en zeilen van de organisatie. In de Cliëntenraad is naast input van cliënten, ook ruimte voor input van medewerkers.

Ontwikkeling & registratie

Wij zijn een lerende organisatie. Jouw professionele ontwikkeling is vanzelfsprekend.  Vanuit ons Expertisecentrum verzorgen wij een breed aanbod aan interne opleidingen en trainingen. In een uitvoerende functie begint jouw ontwikkeling direct na aanstelling met een basisopleiding SAVE of basisopleiding Veilig Thuis. Daarna is er een breed aanbod aan specifieke en geaccrediteerde opleidings- en trainingsmodules beschikbaar. Hiermee faciliteren wij je herregistratie in het Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ). De kosten voor (her) registratie zijn voor ons. 

Lekker in je vel

Dit werk is pittig. Het vraagt dat je fysiek en mentaal fit bent, daar hebben we continu oog voor. Je komt te werken in een informele werkomgeving waar hard gewerkt wordt, maar waar ook ruimte is voor ontspanning en humor. 
Voor de meeste functies geldt dat je je werktijden flexibel kunt indelen en ook (deels) vanuit huis werken behoort tot de mogelijkheden. 

 

 

Lekker op je werk

Onze locaties zijn met aandacht ingericht met de focus op flexibel werken. De kantoren zijn ingericht met moderne bel,-en overlegruimtes en uiteraard zijn er ook plekken waar je in stilte kunt werken. Bij de koffiecorners zijn zitjes voor infomeel overleg.
Wanneer het noodzakelijk is voor je functie ontvang je een laptop en mobiele telefoon.
Op de locaties zijn dienstfietsen en leaseauto’s beschikbaar waarmee je naar externe afspraken kunt gaan.
De locaties in Almere, Amersfoort en Utrecht zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op de locaties in Veenendaal en Nieuwegein is parkeren geen probleem.

 

 

CAO Jeugdzorg

Jouw functie valt onder de CAO Jeugdzorg.
In de CAO Jeugdzorg zijn afspraken gemaakt over arbeidsvoorwaarden voor de gehele branche. De afspraken gaan over bijvoorbeeld toeslagen, betaling van overwerk, werktijden, werkdruk en opzegtermijn. In de CAO lees je ook alles over lonen en de salarisschalen jeugdzorg.
Bekijk hier de CAO Jeugdzorg.

Arbeidsvoorwaarden

  • Onze arbeidsvoorwaarden & bedrijfsregelingen omvatten o.a.:
  • Salaris conform de CAO Jeugdzorg
  • 8% vakantietoeslag
  • 8,3% eindejaarsuitkering
  • Pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW)
  • Dienstreizen vergoeden we op basis van openbaar vervoer 2e klasse of € 0,36 netto per kilometer
  • Collectieve zorgverzekeringen
  • Personeelskorting op diverse verzekeringen bij Centraal Beheer
  • Flexibele verlofregelingen
  • Fiscale regelingen, onder andere om je thuiswerkplek in te richten.