Maak jij je sterk
voor mij?

 

 

Young professionals

 

Ben jij die bijna afgestudeerde HBO-student die zich graag sterk maakt voor een veilig thuis voor iedereen? Ben jij betrokken, professioneel en sta je stevig in je schoenen? Dan pas jij binnen het Young professionals programma!

Young professionals programma

Binnen het Young professionals programma ontwikkel jij je in een jaar tijd tot een allround professional en volwaardig medewerker Veilig Thuis of SAVE.

In een jaar tijd leer je in de praktijk het vak kennen onder begeleiding van een ervaren collega, jouw mentor. Je gaat aan de hand van het inwerkprogramma samen met je mentor aan het werk. Stapsgewijs breid je je taken en werkzaamheden verder uit.

Het werk is afwisselend, iedere dag  is anders. Naast het geven van advies en consult aan ouders, kinderen, lokale hulpverleners en professionals, speel je ook een belangrijke rol bij crisisinterventie. Je onderzoekt meldingen, beoordeelt de veiligheid en voert maatregelen uit.

In het intensieve traject dat je volgt is veel ruimte voor het ontwikkelen van de vaardigheden en kennis die nodig zijn voor ons mooie maar ook pittige werk. Je doet veel kennis op en daarnaast leer je een professionele relatie op te bouwen, vertrouwen te winnen en te reflecteren op je eigen handelen.

 

 

Rachelle van Scheijndel, medewerker SAVE en Young Professional in 2018:

““Het Young professionals programma is feitelijk een inwerktraject met veel tijd en ruimte om je te ontwikkelen tot       volwaardig medewerker SAVE. Heel fijn is de stapsgewijze opbouw in caseload. Hierdoor heb ik veel ervaring op kunnen  doen en de ruimte gekregen om te leren.”

 

 

Wij bieden jou:

  • Uitdagend werk dat ertoe doet, een opleiding en een collegiaal team.
  • Een jaarcontract op basis van 32 uur per week. Uiteraard willen wij bij goed functioneren graag met je verder!
  • Goede arbeidsvoorwaarden conform CAO Jeugdzorg.

Solliciteren als Young professional?

Heb jij een afgeronde HBO-opleiding (Social Work, MWD, SPH, Pedagogiek) met uitstroomprofiel jeugdzorgwerker? 
Ben je ingeschreven in het beroepsregister Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) of kun jij je na je diplomering daar registreren?
Ben jij enthousiast, nieuwsgierig en sociaal? En is regisseren en samenwerken je tweede natuur?
Dan is het Young professionals programma mogelijk wat voor jou.

De termijn voor de werving en selectie voor het Young Professional Programma met startdatum 1 september 2021 is reeds gesloten. Mochten er, na de eerste selectierondes, nog plaatsen vrij zijn dan zal hiervoor een vacature opengesteld worden. Hou hiervoor deze website en onze social media kanalen in de gaten.

Meer weten?

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met de recruiter.