Maak jij je sterk
voor mij?

 

 

Sollicitatieprocedure

 

Fijn dat je wilt solliciteren naar een baan bij Samen Veilig Midden-Nederland. Je sollicitatie is met een paar stappen geregeld.

Solliciteren

Stap 1 

Schrijf een motivatiebrief waarin je laat zien wat je in huis hebt en waarom je graag bij ons wilt werken. Zorg dat je jouw CV up-to-date en bij de hand hebt.

Stap 2

Klik op de button ‘Solliciteren’. Deze button staat bij elke vacature. Je komt dan uit bij het sollicitatieformulier. Vul dit formulier volledig in en upload dit samen met je motivatiebrief en CV.

Heb je al eerder gesolliciteerd bij Samen Veilig Midden-Nederland? 
Dan kun je in het sollcitantenportaal inloggen met je eerder verkregen inloggegevens. Dat is handig, veel gegevens op het sollicitatieformulier staan dan automatisch al ingevuld.

Controleer je de gegevens nog wel even?

Stap 3 

Klik op ’Solliciteren’ om je sollicitatie en gegevens naar ons te versturen.

Goed om te weten:

En dan?

Je ontvangt van ons een bevestigingsmail met daarin een link naar het sollicitatieportaal. 

Daar kun je jouw sollicitatie volgen.

Onze recruiter coördineert het sollicitatieproces. Hij doet de eerste screening van alle sollicitaties. Waar we op letten? Je diploma, werkervaring en of je in het bezit bent van een SKJ-registratie, dan wel dat je je kunt registreren. Daarna bekijkt de leidinggevende de ontvangen sollicitaties.

De leidinggevende beslist wie er uitgenodigd wordt voor een eerste gesprek. 

Zijn jij en wij, na ons eerste gesprek, nog altijd enthousiast? Dan nodigen we je uit voor het maken van ons talentassessment*. Het assessment geeft ons een goed beeld van je kennis en kwaliteiten.

*Het maken van een talentassessment is onderdeel van de selectieprocedure voor de functies van medewerker SAVE en medewerker Veilig Thuis.
Voor de overige functies bepalen we per functie of we een assessment inzetten. 

Het eerste gesprek en (indien van toepassing) het talentassessment geven input voor een tweede gesprek. Het tweede gesprek geeft zowel jou als ons de mogelijkheid om meer over elkaar te weten te komen. 

Hebben we een match? Dan verwelkomen we je graag als nieuwe collega!

Wanneer het toch niet helemaal past, dan bellen we je op om uit te leggen waar dat aan ligt. 

Kom je bij ons in dienst? 

  • Om bij ons te kunnen werken, moet je bij aanstelling een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunnen overhandigen.
  • Op al onze functies is de CAO Jeugdzorg van toepassing. Hier lees je meer over onze arbeidsvoorwaarden en de CAO Jeugdzorg.